top of page
Search
  • JabukaHR

Lider.media o uspješnoj godini za našu organizaciju

Lider.media objavio je odlične rezultate naše proizvođačke organizacije i kako proizvođači svoj uspjeh grade na većoj otvorenosti i suradnji s drugim proizvođačima.



Luka je za ovaj članak istaknuo kako imamo velike i ambiciozne planove za unapređenje poslovanja članovima, posebice kroz provedbu Operativnih programa za proizvođačke organizacije u čiju smo se provedbu uključili početkom ove godine. Luka ističe ono što je potvrdila i Europska unija u svom istraživanju – kako koordinacija članova nije uvijek jednostavna i demokratski način upravljanja znači i veću uključenost svih članova koji su do jučer možda bili i konkurencija. S druge strane, proizvođačka organizacija je najbolji poslovni model udruživanja proizvođača i nije slučajno kako Europska unija potiče takav oblik zajedničkog nastupa na tržištu koji je vrlo raširen na većim tržištima kao što su Njemačka i Francuska koje broje najveći broj proizvođačkih organizacija.


U 2021. godini s okončanjem komercijalne sezone možemo reći kako smo ostvarili iznimne rezultate kao organizacija proizvođača jabuka. Ostvarili smo gotovo 100 posto-tni porast prihoda, poboljšali temeljne usluge koje pružamo svojim članovima, ušli u provedbu Operativnih programa za proizvođačke organizacije i certifikaciju proizvodnje sustavom Dokazana kvaliteta, a proizvođači su ostvarili znatno veću profitabilnost u usporedbi s poslovanjem kada na tržištu nije postojala naša organizacija - istaknuo je Cvitan u kontekstu ostvarenih rezultata ispred proizvođačke organizacije JabukaHR.

Cijeli članak možete pročitati ovdje:

83 views0 comments
bottom of page